Cum ți-ar plăcea să controlezi luminile din casă din orice colț al lumii, prin internet, de pe smartphone sau tabletă?

Producătorul chinez Shenzen Orvibo Electronics Co., Ltd a lansat în urmă cu ceva vreme Orvibo smart switch T10, T20 și T30 – seria de întrerupătoare inteligente wireless de la Orvibo. Vezi aici de unde îl poți cumpăra din țara sau din afara țării.

Cum se acționează întrerupătorul wireless inteligent?

Orvibo smart switch T030 Puzzle - intrerupator inteligent - actionare - smartcasa.ro 0001Smart switch-urile wireless Orvibo pot fi acționate în cel puțin trei feluri. Iată mai jos modurile de acționare.
Primul mod este prin atingerea butoanelor de pe panoul de sticlă al întrerupătorului.

telecomanda inteligenta wireless Orvibo Allone IR RF smart 2Al doilea mod este cu ajutorul echipamentului Orvibo Allone. Întrerupătoarele inteligente RF Orvibo fac echipă bună cu telecomanda inteligentă wireless Orvibo Allone. În acest fel, vei putea comanda aceste întrerupătoare inteligente wireless de la Orvibo smart switch T020 Puzzle - intrerupator inteligent si telecomanda RF - smartcasa.ro 0001Orvibo instalate în casă, implicit luminile din casă pe care le comandă acestea, din orice colț al lumii, prin Internet, cu ajutorul unui smartphone sau tablete. Principiul este foarte simplu. Orvibo Allone se conectează routerul wireless din casă, apoi se împerechează cu fiecare buton al fiecărui întrerupător. Cu ajutorul aplicației Wiwo de pe telefon smart sau tabletă, se trimit comenzi de pornit/oprit prin Internet sau din rețeaua locală către Orvibo Allone, care le distribuie mai departe către întrerupătoarele intelgente wireless Orvibo prin RF (radio frecvență). Pot fi comandate până la 20 de switch-uri smart wireless Orvibo din seria T010, T020, T030 de către o telecomandă inteligentă wireless Orvibo Allone.

Nu în ultimul rând, smart switch-urile wireless Orvibo pot fi acționate cu ajutorul telecomenzii RF de la Orvibo pe o distanță de maximum 30 de metri, doar din zona în care se află întrerupătorul, din interiorul sau exteriorul casei.

 

Iată mai jos un film în limba rusă care descrie cum se instalează și cum funcționează întrerupătoarele inteligente Orvibo T010, T020 și T030.

Smart switch-ul wireless de la Orvibo are un panou super slim din sticlă securizată de înaltă calitate, nu doar pentru siguranță, dar și pentru un design la modă și pentru a putea fi acționat inclusiv cu degetele ude.

Întrerupătorul inteligent wireless Orvibo din seria T010, T020 și T030 se conectează pe vechea instalație electrică, își ia sursa de alimentare din unul din cele două fire ale instalației întrerupătorului tradițional, din faza întrerupătorului. În acest fel, nu este nevoie de modificări la instalația electrică. În cazul în care doza de aparat a întrerupătorului din perete este rotundă, va fi nevoie să fie înlocuită cu o doză de aparat pătrată. Aceasta înseamnă o investiție de 1,5 lei într-o astfel de doză dacă o cumparați de la aici pe site-ul Dedeman.
Întrerupătorul inteligent wireless are butoane cu touch capacitiv (poate fi acționat cu ajutorul acestora) și are durată de viață de până la 100.000 de acționări, iar consumul lui este extrem de mic (<0.5mW).
Butoanele smart switch-ului wireless sunt luminate, așa încât nu vei avea probleme cu căutarea întrerupătorului în întuneric, opțiune de siguranță mai ales pentru copii și bătrâni.
Poate fi comandat de o stație smart home, de telecomanda inteligentă wireless Orvibo Allone și de telecomanda RF de la Orvibo.
Întrerupătorul este disponibil în mai multe versiuni: cu unul, cu două și cu trei butoane. Este disponibil, de asemeni, în trei variante de design, pentru ca să îl poți asorta cu design-ul casei tale.

Specificații:

Tensiune de alimentare: curent alternativ 175-235V
Dimensiuni: 86x86x37mm
Material panou: sticlă securizată de înalta calitate
Material carcasă: V0-ABS
Putere maximă cu sarcină capacitivă și inductivă: 300W
Putere minimă cu sarcină capacitivă și inductivă: 15W
Putere maximă cu sarcină rezistivă: 400W
Putere minimă cu sarcină rezistivă: 10W
Frecvență de lucru wireless radio: 433MHz
Putere statică: <0.5mW
Ciclu de viață: 100.000 de acționări
Temperatură de lucru: -10~60 grade Celsius
Umiditatea de lucru: 10%~95%

De unde cumpăr?

Întrerupătorul smart wireless Orvibo se poate achiziționa direct din China de pe www.aliexpress.com – la un preț de 23.99 USD pentru cel cu un buton, la 27.99 USD pentru cel cu două butoane și 31.99 USD pentru cel cu trei butoane – sau din România de pe www.smartroom.ro la un pret de 229 lei (inclusiv TVA). Recomandarea noastră este să-l cumpărați împreună cu telecomanda inteligentă wireless Orvibo Allone.
Sursă foto: www.aliexpress.com