…sau cum asculta o casa inteligenta de iPhone sau iPod Touch.

    iPhone NetLinc Insteon

iPhone NetLinc Insteon

Raspunsul este extrem de simplu: NetLinc, cel mai nou produs lansat de Insteon pe piata in urma cu cateva zile. Produsul este foarte promovat de SmartHome, sper sa ajunga in curand si in Romania.

Pornind de la datele furnizate de vanzari si de la chestionarele clientilor, Insteon a pregatit trei pachete separate care contin cele mai folosite si cerute echipamente Insteon. Astfel au creat pachetele Best Seller, Energy Saver si New Products pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor indiferent de unde se afla in casa. Fiecare dintre aceste pachete includ un set de baza de echipamente Insteon care includ NetLinc, Access Points, SwitchLinc™ Dimmers, SwitchLinc Relays, KeypadLincs, KeypadLinc™ Relays, un Countdown Timer, OutletLincs, LampLincs, RemoteLincs si un IRLinc™. Cu ajutorul unui iPod Touch sau iPhone poti controla toate aceste echipamente din casa de oriunde din lume!

Versiunea de baza care include doar controllerul (unitatea centrala) costa doar 119,99 USD. Versiunea best sellers, versiunea energy savers si versiunea new products sunt oferite la un pret promotional de 1400 USD cu iPod Touch cadou. Mai exista posibilitatea ca utilizatorul sa poata configura singur solutia cea mai potrivita pentru casa lui.

www.smarthome.com