m3podCe face un dezvoltator imobiliar american cand vrea sa vanda un apartament unui client care lucreaza intr-o companie hi-tech? Nimic mai simplu! Ii da clientului exact ce vrea. In acest caz, tehnologie, un apartament hi-tech. Prin urmare instaleaza un M3POD in apartamentul cu pricina, iar clientul plateste un apartament hi-tech dotat cu un sistem de casa inteligenta.

Iata despre ce este vorba: un sistem care costa in jur de 8000 USD, disponibil deocamdata doar in SUA, care se ocupa de controlul total al casei tale si de sisteme avansate de multimedia din locuinta. Cu M3POD, proprietarul poate controla lumina, DVR-ul (Tivo) sau orice alt aparat din casa de oriunde din lume. Ai uitat sa stingi luminile din casa cand pleci in vacanta? Nicio problema. Poti sa faci asta de pe telefonul mobil. Ai uitat sa-ti inregistrezi emisiunea preferata? Poti s-o faci de pe telefon sau de pe un calculator conectat la internet.

Se contruieste in fiecare zi in State, dar oare apartamente de lux in complexuri rezidentiale ca Three Sixty Residences isi gasesc si proprietari?
Iata cum un dezvoltator imobiliar din Sillicon Valey ofera cu succes locuinte clientilor sai. Pentru a face fata concurentei si recesiunii, cei de la 360residences.com au apelat la sistemul despre care v-am vorbit mai sus, M3POD. Acest sistem face practic diferenta cand un client din Sillicon Valey alege viitoarea lui locuinta.

Puteti vedea in continuare prezentarea sistemului care ajuta dezvoltatorii americani sa vanda inteligent apartamente.

Sursa: www.automatedhome.co.uk