DecoReco.ro – servicii de zidarie cu piatra naturală și tâmplărie din lemn masiv

Povestea noastra este despre intoarcerea la simplitate, la natural, la smerenie si la bucuria de a gasi frumusetea in fiecare bucata din lemn sau din piatra.

Acestea sunt unice, iar pe acestea nu noi le-am facut! Avem insa privilegiul de a le descoperi, de a le pune in valoare si de a imparti aceasta bucurie cu dumneavoastra.

Folosim preponderent tehnici manuale de prelucrare, intr-un dialog cu materialele naturale, cautand simplitatea si armonia.

Asa isi incepe povestea DecoReco.ro. O echipa de oameni profesionisti în lucrul cu piatra naturala și lemnul masiv.

Vedeti mai multe pe www.decoreco.ro.

Case inteligente construite dupa modele 3D si plante pentru aer conditionat

A venit randul caselor sa fie construite, pornind de la modele tridimensionale. Gratie lor, arhitectii stiu exact cum vor circula curentii de aer, ce camera trebuie incalzita sau racorita suplimentar si cat.

Cuceriti definitiv de solutiile ecologice, australienii au mai facut un pas spre arhitectura viitorului. O firma din Sydney se foloseste de proiecte tridimensionale, atunci cand arhitectii incep sa puna cap la cap sufrageria, dormitoarele, incaperile utilitare, terasele exterioare si asa mai departe.

Una dintre aceste case se numeste Mobius House, iar proiectantul ei sustine ca n-are cusur: “Este o cladire foarte usoara. Este imbracata in panouri de aluminiu, asa ca este si o constructie durabila. Este foarte bine izolata termic si in acelasi timp e usor de curatat.”

Citeste tot articolul pe www.stirileprotv.ro

Casa inteligenta Z-Wave

Iata cum ne capteaza atentia asupra caselor inteligente de la Z-Wave www.atom-solutions.com pe  site-ul lor de prezentare.

“Imagineaza-ti posibilitatea controlului total al locuintei tale oricand si de oriunde din lume. Chiar si de pe telefonul mobil. Solutiile de control si automatizari oferite prin intermediul acestui magazin online iti permit controlul si monitorizarea echipamentelor electronice si electrice precum iluminatul, climatizarea, jaluzele si storuri electrice, sistemul audio-video si TV, sistemul de alarma si supraveghere, etc. Solutia Z-Wave permite controlul de la distanta a tuturor echipamentelor electronice si electrice din casa ta fara a necesita modificarea instalatiei electrice, prin intermediul undelor radio criptate. Atom-Solutions ofera o gama larga de produse si tehnologii pentru casa inteligenta, existand o solutie de control pentru fiecare locuinta. Solutiile sunt modulare… poti incepe cu putin si sa adaugi in functie de bugetul si nevoile tale. Posibilitatile sunt nelimitate.

Solutii pentru case inteligente de la GEWISS

Tot mai multi profesionisti care proiecteaza case includ in planul casei si sistemele de case inteligente. Am gasit o descriere foarte interesanta a sistemelor de case inteligente pe site-ul www.proiectepentrucasa.ro.

Solutii pentru case inteligente

Proiectele pentru case inteligente sunt din ce in ce mai raspandite pe piata romaneasca de constructii. O cladire este cu adevarat desavarsita atunci cand ofera, pe langa adapost, o multitudine de avantaje.

Casa inteligenta BUS - KNX

Avantajele unei case inteligente

Avantajele pe care le ofera o casa sau o cladire inteligenta, sunt multiple:

  • consum de energie redus;
  • siguranta sporita;
  • posibilitatea controlului de la distanta a diverselor aplicatii;
  • mentenanta usoara, cu costuri reduse;
  • amortizare si reducerea substantiala a facturilor la utilitati;
  • etc.

Principalele categorii de functii inteligente

Sistemul domotic international CHORUS, pe care GEWISS il pune la dispozitia beneficiarilor, ofera patru categorii de functii inteligente: Case Inteligente - GEWISS ROMANIA

  • 1. FUNCTII DE SIGURANTA;
  • 2. FUNCTII PENTRU REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE;
  • 3. FUNCTII PENTRU CONFORTUL CAMINULUI;
  • 4. FUNCTII DE COMUNICARE;

Pentru a vedea catalogul complet de functii, dati click aici.

Sistemul domotic international Chorus

Un sistem domotic imbina cu succes o instalatie electrica clasica cu avantajele electronicii, telecomunicatiilor si tehnologiei IT, rezultand astfel o integrare perfecta a celor mai diverse aplicatii pentru domeniul rezidential (HVAC, comanda iluminat, comanda jaluzele, antiefractie si TVCI, control acces, etc).

GEWISS este un nume de referinta in domeniul productiei de materiale electrice profesionale si ofera solutii de top pentru automatizarile de case si cladiri. Sistemul CHORUS pentru case si cladiri inteligente, foloseste tehnologia KNX/EIB ca protocol de comunicatie intre dispozitivele sistemului. Astfel este posibila crearea de scenarii personalizate din cele mai complexe, conferind unicitate caminului dumneavoastra.

Sistemul CHORUS, imbina domotica avansata cu inconfundabilul design italian, rezultand astfel o casa inteligenta desavarsita…..CAMINUL CHORUS pentru dumneavoastra.

Case inteligente de la www.Inels.ro

Aceasta este descrierea sistemului prezentat in filmul de mai sus.

“Deschide televizorul, deschide jaluzelele, porneste irigarea in curte,scene de lumini, activeaza si dezactiveaza sistemul de securitate,controlul poate fi accesat din orice colt al lumii, puteti urmarii aparatajele instalate in casa si le puteti controla de la distanta, toate acestea doar prin apasarea unui singur buton pe telecomanda sau SMS. O casa inteligenta nu poate sa va calce hainele, dar poate sa va stinga calcatorul pe care l-ati lasat aprins. Aveti controlul locuintei dumneavoastra in maini printr-o simpla telecomanda ..sau prin telefonul mobil.”