alertme-logo…ai uitat sa inchizi fereastra!

Sa nu va surprinda prea tare daca veti primi un mesaj pe telefonul mobil sau pe mail de la nimeni altcineva decat casa ta. Atunci veti stii sigur ca ori va face cineva o gluma proasta, ori sotia dumneavoastra a instalat un sistem de securitate inteligent. Daca pana acum ati crezut ca tot ce se putea inventa s-a inventat pana acum, va inselati destul de grav. Revolutia sistemelor de securitate inteligente de-abia incepe.

Nu am exagerat cand am spus ca e posibil ca sotia dumneavoastra sa fi instalat un sistem de securitate inteligent. De ce spun asta? Pentru ca exista acum un sistem de securitate inteligent care poate fi instalat fara sa fie nevoie neaparat de “instalatorul” din bancurile noastre traditionale care ingrijoreaza barbatii casatoriti. Sistemul chiar poate fi instalat de oricine stie sa citeasca. Deci, tot ce trebuie sa faci este sa aveti grija ca sotia, in afara de cariera, shopping, masaje, saune, aerobic, copii si alte lucruri specifice femeilor, mai poate face si asta, sa citeasca niste instructiuni. E clar ca am exagerat un pic, dar o sa vedeti imediat de ce.

alertmekit

AlertMe! este sistemul care face subiectul acestui articol, un sistem inteligent de securitate. Vi s-a intamplat vreodata sa plecati de acasa si sa uitati fereastra deschisa? Dar usa? Ati vrea sa stiti cine este acasa in orice moment? Ati vrea sa stiti la ce ora ajung juniorii acasa? Cu siguranta nu v-ar interesa daca cineva vrea sa va sparga locuinta, cand sunteti plecat in la serviciu sau in vacanta. Evident ca glumesc. In toate cazurile de mai sus, AlertMe! va trimite un mesaj pe mobil sau pe mail. Tot ce ai de facut in acel moment este sa dai un telefon, dupa caz, celor de acasa, unui vecin ca sa confirme daca e sau nu vreun spargator sau chiar la politie daca este cazul.

Aveti grija insa! S-ar putea ca acest sistem sa va cam dezavantajeze daca va trece prin cap sa primiti vizita unei “colege de munca” (asa se spune mai nou 🙂 ) cand sotia nu este acasa, deoarece si ea este avertizata pe mobil in acelasi mod ca si dumneavoastra cand intra sau iese cineva din casa. 😉 Asa ca mare atentie sau pentru mai putina bataie de cap, ramaneti fideli ca e mai simplu si mai romantic.

Sistemul este disponibil deocamdata doar in UK, are un pret de achizitie de 399 GBP si se plateste un abonament de 9 GBP pentru monitorizare. Nu voi intra acum in amanunte tehnice. Voi face o prezentare tehnica intr-un articol viitor.

Puteti urmari filmul de mai jos ca sa intelegeti cat de usor se instaleaza sistemul si cum functioneaza.

Poate se va gandi AlertMe! sa intre si in Romania. Deocamdata este proaspat lansat pe piata si inca in faza de teste. Oricum este si o idee de business foarte interesanta. Dumneavoastra ce credeti?

www.alertme.com